HÄN: Onko hullujenhuoneella yhdelle vielä tilaa

Reilu vuosi on kulunut HÄN-yhtyeen edellisestä Päivän Biisistä ja nyt Teksti-tv 666 -nero Tero Huotarin luotsaama yhtye todistaa uudella singlellään, ettei se jäänyt vain yhden levyn mittaiseksi hienoksi sivuprojektiksi. Mahtavaa!

Onko hullujenhuoneella yhdelle vielä tilaa on hurmaavan lämmin, sympaattisen ihmisläheinen, ympäristöään omalla tyylillään havainnoiva ja historiansa tyylikkäästi tunteva suomirock-ralli. Leevit, J. Karjalainen, Elvis Costello, 90-luvun Lahti ja 2000-luvun Suomi-indie ja -punk yhdistyvät kappaleessa kepeän vastustamattomasti.

On muuten ihailtavaa nykypäivän Suomessa fiilistellä kuinka HÄN, Maustetytöt ja Vasas Flora och Fauna pitävät Leevi & The Leavingsin muistoa kukin omalla tyylillään hienosti yllä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.