FKA twigs: Cellophane

Englantilainen laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja tanssija FKA twigs, alias Tahliah Barnett, palaa ensimmäisellä uudella singlellään kolmeen vuoteen, joka on samalla ensimmäinen maistiainen pitkään odotetulta kakkosalbumilta.

Cellophane on kauniin hauras, tunteikas ja riisuttu kappale artistilta, jolta tasan vuosi sitten poistettiin kohdusta kuusi kasvainta. FKA twigs on käynyt vuoden aikana läpi paranemisprosessin, joka tuntuu tiivistyvän koskettavaan ja kauniiseen taiteeseen. Leikkauksen jälkeen, kun keho alkoi paranemisprosessin, aloitti FKA twigs tanssiharjoittelun omien sanojensa mukaan lähes alusta, kappaleen videota varten hän halusi oppia tankotanssin ja lopputulos on jälleen häikäisevä.

FKA twigs julkaisi ylistetyn debyyttialbuminsa LP1 vuonna 2014, kakkosalbumille ei ole vielä ilmoitettu julkaisupäivää, mutta varmaa on se, että maailma pysähtyy kollektiivisesti sen ääreen sitten joskus tulevaisuudessa.

Cellophane on FKA Twigsin ensimmäinen Päivän Biisi, mutta tanssijana hän on Päivän Biiseissä toistamiseen, muistamme reilun vuoden takaisen Anderson. Paakin ’Til It’s Over -videon.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.