Hän: Harhakuvitusmaailmassa

hän

Ah miten ihana biisi! Hieno sekoitus kadonnutta ja vaihtoehtokulttuurinsa tuntevaa  suomirokkia (Keba), 90-luvun alun viatonta Lahtea (Tehosekoitin, Lehtivihreät, Karkkiautomaatti, alkuajan Apulanta), nerokasta popkynää ja sitä hienoa Suomen 2010 soundia (Kakka-hätä 77/Pää Kii, Litku Klemetti, Teksti-Tv 666), Leevi & The Leavingsiä ja osastoa Lemonheads ja Smudge.

Reilu vuosi sitten kävin töiden jälkeen Kampin Henry’s Pubissa palaverissa ja siinä bisseä tilatessani tsekkasin naapurin hienoa rotsia, naapuri kääntyi ja herra osoittautui Teksti-TV 666 -yhtyeen laulaja/kitaristi Tero Huotariksi. Vaihdettiin nopeat kuulumiset ja Tero hehkutteli siinä uutta bändiään nimeltä Hän. Mies oli pähkinöinä uudesta bändistään ja minäkin vakuutuin.

Teksti-Tv 666 on tietenkin maamme kovimpia rokkibändejä, mutta välistä kieltämättä kuulijallekin niistä miljoonista kitaroista tulee kauhea ähky kuulijallekin, varmasti myös itse taiteilijoillekin. Kuulosti nerokkaalta perustaa toinen kevyempi bändi rinnalle.

Nyt tuntuu että tämä Harhakuvitusmaailmassa-kappale vihdoin lunastaa sen, mitä Teron puheiden perusteella jäin odottelemaan. Hän toimii rehellisen nerokkaasti, lisää tälläistä!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.