Chisu: Chisu kuka?

Huhtikuun viimeinen perjantai olikin niin kova julkaisupäivä, että juhlistamme sitä kahdella erinomaisella kotimaisella Päivän Biisillä. HÄN-yhtyeen lisäksi Chisun uunituoretta MOMENTUM 2 -ep:tä on yksinkertaisesti mahdoton olla noteeraamatta.

Päivän Biisinä kuullaan MOMENTUM 2:n avaava Chisu kuka?, joka jatkaa siitä mihin Momentum jäi: maailmanluokan elektronista tuotantoa, tummasävyisiä, mutta toivoa täynnä olevia säveliä, ensiluokkaista tulkintaa ja suomalaista radiopoppia keskenään sulassa sovussa.

Kappale alkaa muistuttaen 90-lukuisesta Ranskasta daftpunkeineen ja cassiuksineen, sieltä se scrollaa instagram-feedin pikakelauksen lailla millenniumin muodikkaasta blogihousesta, pohjoismaisten nerojen Knifen, Fever Rayn ja Röyksoppin hajujälkiin, kunnes jämähtää vahvasti nykyaikaan inspiroituen matkan varrella Billie Eilishista ja ja jämähtäen ylpeästi ja suut auki loksauttavan tyylikkäästi suomalaisen radiopopin suvereeniksi hallitsijaksi.

Silkkaa neroutta. Koko ep kuunteluun sitten taas!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.