Rosalía – Dolerme

Espanjalainen megatähti Rosalíaí julkaisi lohtua tuovan uuden singlen. Tilanne Espanjassa on Italian tavoin lohduton.

Tässä vapaa käännös Rosalían Instagram-päivityksestä biisiin liittyen.

Monet meistä ovat karanteenissa ja monet ottavat riskejä auttaakseen muita kodin ulkopuolella. Olen karanteenissa ja olen kadottanut toviksi ajantajun, koska päätin keskittää energiani ja sydämeni tekemään jotain toisten hyväksi omalla tavallani. Tiedän, että se, mitä teen taiteilijana, saattaa tuntua joistaikin tuntua kertakäyttöiseltä, mutta musiikin tekeminen on auttaa minua selviytymään. Tämän kappaleen nimi on ’Dolerme’ ja toivon, että se saa sinut tuntemaan olosi vähän paremmaksi, kuten sen tehtyäni teki minulle. Huolehdithan itsestäsi ja kaikista ympärilläsi olevista, rakkaudella ❤ R.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.