The Radio Dept. – You Fear the Wrong Thing Baby

Ruotsin ehkäpä paras indie-yhtye The Radio Dept. julkaisi viime perjantaina vastustomattomasti maalailevan, ihanasti rullaavan ja unisiin kitaroihin luottavan singlen You Fear The Wrong Thing Baby. The Radio Dept. julkaisi helmikuussa niin ikään Päivän Biisinä kuullun heleän The Absence of Birds -singlen ja kertoi samalla julkaisevansa nipun uusia biisejä tänä vuonna. Kaksi singleä ja kaksi Päivän Biisiä on hieno saldo ja odotammekin tähän alkavaan suoraan pian jatkoa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.