Louie Blue: Petals

Urbaanin samettinen ja usvaisen lämmintä turkulainen soul-fiilistelijä Louie Blue päättää hienon vuotensa tyylikkäästi vuoden viimeisenä perjantaina julkaisemalla tyylikkään late night -henkisen letkeilyn Petals.

Louie Bluen kesäkuinen debyyttisingle Confused nosti hänet kertaheitolla yhdeksi Suomen uusista lupauksista ja vakuuttava meno jatkui elokuun alussa julkaistulla Blue Genes -singlellä sekä lokakuisella singlellä Like That, jonka myötä Louie Bluen leby-yhtiö Booa Music alkoi tehdä yhteistyötä ison Sony Musicin kanssa.

Petals jatkaa samalla laatupolulla kuin kolme aikaisempaakin singleä, biisin laatu on täysi kymppi, se ei ole instant-megahitti, vaan hitaasti halaava ja aikaa kestävä kappale, jolla Louie Blue luo perustuksiaan ja valmistaa meitä hitaasti mahdolliseen tulevaisuuden kansainväliseen pieneen tai isoon hittiin. Suomessa ei näin tyylikästä uutta soulia ei ole taidettu tehdä koskaan, mutta siihen isompaan läpimurtoon tarvitaan ehkä vielä ripaus jotain omaa persoonallisuutta lisää, ei sillä etteikö sitä persoonaa olisi jo Louiella paljon.

Louie Blue on muuten ainoa artisti, jolla oli kolme biisiä Vuoden 2019 suosituimmat Päivän Biisit Top 50 -listalla, tuohon ei pystyneet edes Maustetytöt, Chisu, Billie Eilish tai Knipi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.