Louie Blue: Confused

17-vuotias turkulainen Louie Blue tarjoilee sinisilmäisen urbaanin r&b-täysosuman, tässä kappaleessa on nimittäin aikalailla kaikki täysin kohdillaan.

Confused on kappale, joka tunnetumman artistin tekemänä olisi varma maailmanlaajuinen hitti, eikä ole ollenkaan pois suljettu, etteikö Louie Bluesta voisi tämän helmen myötä tulla myös kesän 2019 maailmanlaajuinen uusi r&b-hehkutus. Confused on täysin ajassa kiinni oleva kypsä hedelmä, jonka on sellaisenaan valmis poimittava kaikille esimerkiksi Steve Lacya, Jai Paulia, Amber Markia, Flying Lotusia ja miksei jopa Anderson. Paakia hehkuttaville musadiggareille ja kriitikoille.

Louie Blue eli Alec Moborg on tehnyt kappaleen yhdessä tuottaja Pepe Jean Jr:n kanssa, julkaisijana toimii pieni ja tuore Booa Music. Rumba ehti hehkuttaa kappaletta ihanasti viime viikolla ja tuo artikkeli kannattaa kaikkien lukea.

Minun neuvojani ei aina kannata kuunnella, mutta Louie Bluelle annan sellaisen neuvon, että älä missään nimessä tee sopimusta suomalaisen major labelin kanssa, vaan pysy indienä ja suuntaa ulkomaille, ulkomaiset pienet ja isot levy-yhtiöt ovat tietty erikseen. Nyt on sen verran täydellistä tavaraa, ettei kannata ruveta miettiä kotimaan radioaaltoja, vaan mennä tällä täydellisellä tyylillä ja tuotannolla loppuun saakka!

Biisi lisätty myös Päivän Biisien Kesä Musa 2019 -soittolistalle.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.