FKA twigs: sad day

FKA twigsin odotettu kakkosalbumi MAGDALENE julkaistaan nyt perjantaina. Vielä ennen albumin ilmestymistä, julkaistiin tänään tämä areenaluokan kokoinen, omalaatuisella FKA twigs -twistillä ja supertuotannolla varustettu rakkausballadi sad day.

Sad day on kappale, josta voi helposti povata yhtä loppuvuoden hitaasti kasvavaa superhittiä. Maailmaa on valmisteltu MAGDALENE:n soundimaailmaan huhtikuusta julkaistusta, Päivän Biisinäkin kuullusta, Cellophane-singlestä lähtien, sad day on tulevan albumin neljäs single ja kolmas Päivän Biisi, lokakuussa fiilistelimme home with you -singleä. Sad day on jo pelkkänä singlenä jättimäisen iso, mutta kappale lähtenee täysin omille kiertoradoilleen, kunhan Hiro Murain ohjaama video tullaan jossain vaiheessa julkaisemaan, Murain edellinen musiikkivideo-ohjaus oli viime vuonna pankin räjäyttänyt Childish Cambinon This Is America.

Todisteena FKA twigsin hitaan varmasta maailmanvalloituksesta kannattaa myös katsastaa, kun hän viime viikolla nosti isosti Ameriikan osakkeitaan esittämällä The Tonight Show with Jimmy Fallonissa majesteetillisen version Cellophane-singlestään.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.