Childish Gambino: This is America

Childish-Gambinos-This-Is-America-screenshot-billboard-1548

This is America taitaa olla yksi vuoden 2018 merkittävimpiä amerikkalaisia kappaleita. Reilu viikko sitten julkaistun kappaleen käsittämättömän hieno video nousi viraaliksi hitiksi ja kappale taitaa olla tällä hetkellä striimatuin biisi koko planeetalla.

Kappaleen pysäyttävä video on täynnä poliittista ja kulttuurista viestiä nykypäivän Amerikasta, jossa aseet ja murhat ovat arkipäiväinen ongelma ja (varsinkin ei-valkoinen) ihmishenki halpaa. Video on täynnä viittauksia viimeaikaisiin tapahtumiin ja se kannattaa ihan jokaisen katsoa.

Videosta voi lukea tarkempia analyysejä vaikka Time-lehdestä tai Independentistä.

Musiikillisesti kappale on hiipinyt hiljalleen omaksi lempparikseni, siksi se on n. viikon muuta maailmaa myöhemmin Päivän biisi, nyt kuitenkin on ja hiton kova sellainen. This is America noussee yhdeksi tämän vuosikymmenen merkittävimmistä kappaleista, ainakin Amerikassa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.