FKA twigs: home with you

Toinen Päivän Biisi, kolmas ja samalla pysäyttävin single FKA twigsin 8. marraskuuta julkaistavalta albumilta MAGDALENE, jolla FKA twigs käy läpi hänen kohdustaan löytyneiden ja poistettujen kasvainten sekä sydänsurujen runtelemaa ajanjaksoa elämässään.

Eteerisen kauniilla home with youlla FKA twigs tuntuu lopullisesti vahvistavan tulevan levynsä kisaamaan vuoden 2019 parhaiden albumien pystistä. Vaikkei Futuren tähdittämä edellinen single holy terrain noussutkaan Päivän Biisiksi, laajensi se entisestään FKA twigsin mielenkiintoista pelikenttää, joka yhdistää ajattoman tulkinnan, elektronisen musiikin, indiefiilistelyn, tanssitaiteen ja nyt myös r&b:n ja hiphopin.

Musiikillisesti home with you on kuin yhdistelmä Kate Bushia, Nick Cavea, Beyoncea, Anohnia, Björkiä, Sufjan Stevensiä, Sigur Rosia ja Bon Iveriä, mutta silti vakuuttavasti täysin omalla next level -tyylillä mestarillisesti tulkittuna.

Kappaleen on tuottanut Noah Goldstein, jonka meriitteihin kuuluvat muun muassa työskentely Frank Oceanin, Kanye Westin ja Arcade Firen levyillä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.