black midi: 953

Lontoolainen black midi on eittämättä yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista kitarayhtyeistä, joka räyhää, vakuuttaa ja ottaa luulot matemaattisen tarkalla, mutta punkin ja indierockin villiä vapautta täynnä olevalla mäiskeellään. Kokeellinen yhtye on kuin Fugazi, Talking Heads, Mars Volta, Tool, Deep Turtle ja Circle yhdessä, välillä kokeellisesti jatsaten, seuraavaksi herkästi progeillen ja usein kaasu pohjassa kaahaten. Black midi ei päästä helpolla, mutta loksauttaa kovemmankin kaverin leuat täysin ammolleen.

Päivän Biisinä kuullaan perjantaina julkaistun debyyttialbumi Schlagerheimin avaava 953, joka on kuin täydellinen läpileikkaus koko levystä. Bändi kävi juuri Sidewaysissa vakuuttamassa monet ja jatkaa debyyttialbuminsa myötä vakuuttamista niittokoneen lailla.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.