Mark Ronson: True Blue (feat. Angel Olsen)

Megatuottaja Mark Ronson julkaisi eilen viidennen oman albuminsa Late Night Feelings, jolta tuttuun tyyliin löytyy iso kasa megalomaalisia purkkahittejä, mutta myös vähän vakavampiakin helmiä.

Levyn isoin hitti on eittämättä Miley Curysin kanssa tehty, Dolly Partonille kunniaa tekevä, Nothing Brakes Like a Heart. Huhtikuussa singlenä julkaistu, Lykke Lin tähdittämä, albumin nimiraita on sekin keskivertoa paljon parempi universaali megahitti.

Jättihiteistä huolimatta Mark Ronsonin uuden levyn ensimmäiseksi Päivän Biisiksi nousee kuitenkin yhdessä arvostetun laulaja-lauluntekijä Angel Olsenin kanssa tehty tyylikäs ja maaginen albumiraita True Blue. True Blue pyyhkii viisaudellaan, melankoliudellaan pöydän glitterin kimalteisen ja hattaran tahrimien bileiden jäljiltä loppuillan vakavimpia keskusteluja varten.

Mark Ronson on monipuolinen nero, jolla on maaginen kultainen kosketus hittien tekoon, mutta myös tämä vakavampi puoli, jota olisi joskus ihana kuulla koko albumillinen myös soolotuotantona.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.