Kesä Musa 2019 -soittolista

Valokuva: Alanco Jan HKM, Helsingin kaupunginmuseo helsinkikuvia.fi

Kuuma kesä 2019 on jo pitkällä ja mainioita kesäbiisejä on tullut jo liuta. Tänä vuonna Päivän Biiseissä fiilistellään kesämusiikkia Kesä Musa 2019 -soittolistalla, johon päivitellään tämän vuoden leppoisia ja tuoreita hyvän tuulen helmiä. Mukana on paljon Päivän Biiseistä tuttuja kappaleita, mutta myös muuta tuoretta. Rosalian, Vestan, Pyhmiksen & Saimaan, Roisin Murphyn, Amber Markin, Arlo Parksin, Clairon, Maustetyttöjen ja Hot Chipin lisäksi vähän härskisti pari omaa Local Al -biisäkin, koska mikäs meitä estää fiilistelemästä.

Ehdotelkaa alla olevalla kaavakkeella omia lisäyksiä soittolistaan, parhaat 5 ehdotusta palkitaan Local Al -kangaskassilla. Ainoana sääntönä on, että biisin pitää olla vuoden 2019 kesän tai kevään satoa.

Vinkkaa oma Kesä Musa 2019 -ehdokkaasi

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.