Anderson .Paak: Make It Better (feat. Smokey Robinson)

Hittinikkari Anderson .Paak hellii laatumusiikin ystäviä tällä uudella, 70-lukuisen lämpimästi rullaavalla, rakkaus-soulhelmellään jota tähdittää Motown-legenda Smokey Robinson.

Make It Better on toinen maistiainen ja samalla toinen Päivän Biisi toukokuun 12. päivä julkaistavalta Ventura-levyltä. Make It Better on .Paakin historiallinen viides Päivän Biisi, syksyllä julkaistulta hittilevyltä Oxnard nousi kolme Päivän Biisiä.

.Paak on täysin ansioituneesti noussut yhdeksi Amerikan tämän hetken suurimmista soul- ja hiphopartisteista, Make It Betterin kaltainen ajaton soul-helmi tulee ainoastaan sementoimaan hänen asemaansa aikamme neroista. Isosti hymyilevä .Paak tullee dominoimaan soittolistoja tällä helmellä koko tulevan kesän.


Seuraa ja kuuntele päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.