Litku Klemetti: Sinä tiedät sen

Suomalaisen retro-indien ykkösskeneilijä Litku Klemetti julkaisi parahiksi ennen juhannusta uuden iskevän rallin, joka varmasti iskee Kalliosta Kihniöön, taidepoppareista finnhits-diggareihin.

Sinä tiedät sen on varma valinta kesän soundtrackille, sinne Maustetyttöjen ja Ville Valon & Agentsien rinnalle ja kauden muisen lempibiisien väliin, muistuttamaan elämän hyvistä puolista.

Datsuneilta ja Bochin c-kaseteilta tuoksuva kotimainen indie-osasto on kyllä ihanan harvinaislaatuinen ylpeyden aihe, Litku Klemetin, Jukka Nousiaisen ja kumppaneiden vanavedestä on tänä vuonna noussut Maustetytöt ja mukaan mahtuu vielä paljon lisää, kohta rintama on jo niin leveä, että sitä tullaan ihmettelemään kauempaakin ja ehkäpä se innoittaisi Karkkiautomaattikin joskus vielä palaamaan lavoille. Karkkiautomaatin nerouteen on näillä nykyajan bändeillä toki vielä matkaa, vähän katsetta nykyaikaan ja tulevaan, niin sekin saatetaan saavutaa!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.