Mattiel: Food For Thought

Hämmästyttävän valloittavasti ja tuoreesti autotallirockia popelementteihin sekoittava Mattiel julkaisi perjantaina kakkosalbuminsa Satis Factory. Todella mielenkiintoinen on pakko noteerata Päivän Biiseissäkin jo toistamiseen, huhtikuussa ylistin hurmoksessa Keep the Change -biisiä ja uutta levyä on enemmän kuin pakko hehkuttaa erinomaisen Food For Thoughtin siivittämänä.

Mattielin ajatonta, mutta silti täysin ajassa mukana olevaa musiikkia voi hyvin kuvailla St. Vincentin ja Jack Whiten kaltaisten nerojen sekoitukseksi, jos meno jatkuu yhtä nousujohteisena, niin Mattielilla on vain taivas rajana.

Food For Thoughtin myötä Mattiel tekee myös Päivän Biisit -hattutempun, ensimmäisen kerran fiilistelimme häntä jo yli vuosi sitten.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.