Freddie Gibbs & Madlib: Giannis (feat. Anderson .Paak)

Hiphop-maailmassa on neroja ja guruja kuten Freddie Gibbs ja Anderson .Paak, on hittinikkareita, on miljonäärejä, on legendoja ja on Madlib, mystinen visionaari, jonka suuruus on tunnettu jo vuosikymmeniä, mutta jonka todellinen merkitys musiikille tullaan tajuamaan vasta vuosikymmenien tai jopa vuosisatojen päästä. Madlib ja edesmennyt J Dilla kulkevat rinta rinnan aivan omissa ulottuvuuksissaan.

Päivän Biisinä kuultava, koripallotähti Giannis Antetokounmposin mukaan nimetty, Giannis on kolmas maistiainen Madlibin ja Freddie Gibbsin 28. kesäkuuta julkaistavalta toiselta yhteisalbumilta Bandana. Biisillä on mukaba vakuuttamassa Päivän Biiseissäkin jo kourallisen kertoja kuultu Anderson .Paak.

Vaikka kappaleesta ja tulevalta ei miljoonahittiä varmasti ikinä tule, on se silti kaupallisinta Madlib-tuotantoa vuosiin, vakuuttaen tietenkin meidät hieman vaihtoehtoisemman hiphopin ystävät laadukkuudellaan.

Tuleva levy saattaa hyvinkin olla yksi monien eniten fiilistelemiä räppilevyjä tänä vuonna.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.