Jakob Ogawa: All I Wanna Do

Norjalaiselle rennon letkeälle makuuhuonepoppari Jakob Ogawalle povataan suurta ja menestyksekästä vuotta 2019 ja uunituore osoittaa miksi. All I Wanna Do asemoi Ogawaa jonnekin Blood Orangen vanaveteen tunnelmallisen ja sielukkaan elektronisen fiilistelypopin ykköskastiin. All I Wanna Do onkin täydellinen repeatilla toimiva viikonloppubiisi.

Parilla aikaisemmalla biisillään reilusti yli 10 miljoonaa striimannut Ogawa aloitti läpimurron tekemisen viime vuonna, jolloin mm. amerikkalaislehti FADER nimesi hänet yhdeksi vuoden mielenkiintoisimmista uusista artisteista, kotimaansa festivaalien lisäksi hän esiintyi mm. Roskildessa ja Argentiinan Lollapaloozassa.

Jakob Ogawa esiintyy ensi maanantaina 29.5. ensimmäistä kertaa Suomessa, On The Rocksissa, Helsingissä. Lippuja oli ainakin tätä artikkelia kirjoittaessa vielä jäljellä. Norjassa hän on jo Øya Festivalin iso artisti, tulevaisuudessa varmasti myös Suomessa Flow’ssa täyttyy isompikin teltta diggareista.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.