Suad: White Lies

On aina hienoa, kun jo entuudestaan hieno artisti ottaa urallaan aimo harppauksen eteenpäin ja julkaisee uransa selkeästi parhaan kappaleensa. Erityisen hienoa tälläisen askeleen ottaa kotimainen artisti ja vielä näin vakuuttavalla varmuudella.

Helsinkiläisen Suadin jylhä White Lies taitaa olla komein indierock-kappale, jota Suomessa on vähään aikaan julkaistu ja oikeiden palasten loksahtaessa kohdilleen voi kansainvälisestikin herättää yllättävän paljon huomiota.

White Lies huokuu samanlaista itsevarmaa ja ajatonta tulkintaa kuin viime aikoina ovat tarjonneet mm. Sharon Van Etten, Anna Calvi ja Courtney Barnett. Paljon kappaleessa on myös Arcade Fire -kaikuja ja kertosäe on niin komea, että Almakin olisi saanut siitä hieman kaivatun uuden megahitin.

White Lies on alkuvuoden parhaita kotimaisia biisejä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu.