Tame Impala: Borderline

Borderline on nopealla syklillä jo toinen uusi biisi jättimäiseksi kasvaneelta australialaiselta Tame Impalalta. Borderlinen ensiesitys nähtiin viime viikolla Saturday Night Live -ohjelmassa ja se julkaistiin sopivasti juuri ennen yhtyeen massiivista Coachella-esiintymistä.

Borderline jatkaa samalla sliipatulla poplinjalla kuin maaliskuussa julkaistu Patience, kappaleen muovisen pinnan alta paljastuu jälleen mestarillisia kerroksia ja Borderline kasvaakin samanlaiseksi kovaa kulutusta kestäväksi pophitiksi kuin edeltäjänsä.

Tame Impala saapuu elokuussa uransa kovimmassa iskussa myös Flow Festivaliin, sitä odotellessa kannattaa fiilistellä viime viikonlopun Coachella-vetoa.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.