Anna Calvi: Don’t Beat the Girl out of My Boy

Englantilainen indierock-suuruus Anna Calvi julkaisi eilen tämän mielettömän biisin ja kertoi samalla julkaisevansa elokuussa pitkään odotetun kolmosalbuminsa. Anna Calvin edellisestä albumista on kulunut viisi vuotta ja nyt Calvi palaa ehkä elämänsä vedossa!

Tulevan Hunter-levyn on tuottanut Nick Launay (Nick Cave Grinderman)ja tuotanto vakuuttaa jo ensimmäisestä tahdeista. Vakuuttava tuotanto ja elämänsä vedossa oleva Anna Calvi, hivotaanko jo täydellisyyttä? Ehkä.

Don’t Beat the Girl out of My Boy on komea vaihtoehtorock-helmi, se rokkaa ilmavasti, mytta riffittelee tylysti, on ajatomman kuuloinen, mutta silti asenteellaan ja tunnelmallaan vahvasti vuodessa 2018 sekä sopii autotalliin pogoiltavaksi ja stadionille anthemiksi!

Calvin taustalla soittavat aiemmilta levyiltä tutut multi-instrumentalisti Mally Harpaz ja rumpali Alex Thomas. Vierailijoina kuullaan Portisheadin kosketinsoittaja Adrian Utleyta ja The Bad Seeds -basisti Martyn Caseyta.

Biisitä ja tulevasta Hunter-levystä Calvi kertoo seuraavaa:

I’m hunting for something – I want experiences, I want agency, I want sexual freedom, I want intimacy, I want to feel strong, I want to feel protected and I want to find something beautiful in all the mess. I want to go beyond gender. I don’t want to have to chose between the male and female in me. I’m fighting against feeling an outsider and trying to find a place that feels like home.”

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.