Sharon Van Etten: Comeback Kid

comeback

Jylhästi soiva Comeback Kid on näyttelijänäkin kunnostautuneen amerikkalaisen laulaja-lauluntekijän Sharon Van Ettenin ensimmäinen uusi kappale neljään vuoteen ja ensimmäinen single tammikuussa 2019 julkaistavalta Remind Me Tomorrow -levyltä. Van Etteniltä onkin odotettu tarpeeksi pitkään jatkoa vuoden 2014 hienolle Are We Here –levylle, joka nousi julkaisuvuotena kriitikoiden suosikiksi ja parhaimmillaan jenkkilistan 25. sijalle.

Comeback Kid ei kumartele, se vakuuttaa ja vakuuttaakin jotenkin legendaarisesti. Van Etten noussee singlen ja tulevan levyn myötä yhä suuremmaksi ja ajastamme historiaan jääväksi artistiksi. Vertailukohtina löytyy mm. Anna Calvi, Patti Smith, Arcade Fire ja Courtney Barnett.

Edellisen levyn jälkeen Van Etten on ehtinyt mm. näytellä Netflixin The OA -sarjassa ja esiintyipä hän myös Twin Peaksin comeback-tuotantokaudella.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.