Courtney Barnett: City Looks Pretty

barnett

Kolmas maistiainen australialaisen Courtney Barnettin 18.5. julkaistavalta Tell Me How You Really Feel -albumilta, josta on kyllä tulossa yksi vuoden parhaista rokkilevyistä. Tämä jo pari viikkoa sitten julkaistu biisi on jo tulevan levyn toinen Päivän biisi; Need a Little Time on yhä yksi alkuvuoden parhaista indierock-biiseistä.

City Look Pretty on soinut pari viikkoa korvalapuissani ja ehkä olen ollut sitä mieltä, että tämä vähän kalpeni tuolle edelliselle sinkulle ja siksi se ei vielä ole ollut Päivän biisinä, mutta tämä on sellainen legendaarisen hiipivästi kasvava groweri, että huomaan koko ajan diggailevani tästä enemmän ja enemmän, ehkä sellainen hieno albumiraita, josta saattaa kasvaa koko tulevan levyn lemppari.

Voisin lyödä isolla panoksella vetoa, että reilun kahden viikon kuluttua julkaistaan yksi vuoden 2018 parhaista indierock-levyistä!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.