slowthai & Mura Masa: Doorman

murslow

Kaksi nuorta brittiläistä artisita, nouseva grime/hiphop-visionääri slowthai ja jo megatuottajan/-artistin mainetta nauttiva Mura Masa, yllättävät yhdessä mainion punk-henkisellä Doorman-kappaleellaan. Mura Masa tunnetaan yleisesti salonkikelpoisesta elektronisesta pop-tuotannostaan, mutta nyt on keskisormi virkistävän kapinallisesti pystyssä – kuten välillä pitääkin. Slowhtai lataa turhautumistaan lyyrisesti ja pieni brittihelmi onkin valmis. Pisteet myös lopun Alternative Ulster -bassokuviosta.

Viimeksi lokakuussa Päivän biisin tarjoillut slowhtai vahvistaa biisillä uumoiluja siitä, että hän on yhdessä Octavianin kanssa yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista hiphop-artisteista Briteissä ja ehkäpä koko maailmassa. Mura Masan ja Octavianin yhteisbiisiä hehkutimme Päivän biiseissä kesällä.