Mura Masa & Octavian: Move Me

Lontoolainen Mura Masa on yksi tämän hetken nerokkaimmista ja ylistetyimmistä elektronisista tuottaja/artisteista. Vuoden 2017 debyyttialbumi menestyi huikeasti, hitusen kokeellista hittilevyä tähdittivät mm. Charli XCX ja Damon Albarn.

Uudella Move Me -kappaleella Mura Masa palaa kentille yhdessä toisen lontoolaisen nousukkaan, räppäri Octavianin kanssa ja huh millä tyylillä! Kaksi kultapoikaa ovat loihtineet ison ja vastustamattoman kesähitin, jossa rennon mystisesti, melankolisesti ja katu-uskottavasti yhdistyy grime, elektroninen nerous, dub, new jack (sic), trip hop ja steppailu. Välillä paistaa aurinko ja välillä mennään läpi paksun usvan.

Mura Masa esiintyy muuten 10.8. Flow Festivalissa.

Kesähitit 2018 -listalle ehdoton lisäys!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.