Smashing Pumpkins: Silvery Sometimes (Ghosts)

Photo: Linda Strawberry

Smashing Pumpkins julkaisi eilen komean Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. -nimisen albumin. Legendaarisen Rick Rubinin kanssa Shangi La -studioilla nauhoitettu levy on ensimmäinen Smashing Pumpkins -levy 18 vuoteen, jolla perustajajäsenet Billy Corgan, James Iha ja Jimmy Chamberlin soittavat jälleen yhdessä, pitkäaikainen kitaristi Jeff Schroeder soittaa yhä myös bändissä. Ainoastaan D’arcy uupuu, siitä kirjoitin enemmän kesäkuun Päivän biisissä.

Uusi levy muistuttaa hienosti Smashing Pumpkinsin kulta-ajoista, levy on varmasti jopa parasta Pumpkinsia sitten Adoren. Bändi kuulostaa rennolta, rehelliseltä ja pop-sävellyskynä on pysynyt kädessä mainiosti.

Uuden levyn kunniaksi Päivän biisinä kuullaan jo lokakuussa sinkkuna julkaistu Silvery Sometimes (Ghosts), joka on yksi levyn avainraidoista. Syytetään internetin informatiotulvaa siitä, ettei se jo aikaisemmin ole soinut Päivän biisinä, onneksi sentään nyt.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.