Ari Lennox: Grampa

Lähestulkoon täydellinen tuore soul/r&b -fiilistelyhelmi sunnuntaille.

Washingtonilaisen Ari Lennox saattaa hyvinkin nousta aivan eturivin soul-artistiksi, sen verran tyylikkään samettista ja ajatonta tunnelmointia on tarjolla, myös artistin noste ja odotusten lunastaminen tuntuvat olevan tasaisessa nousukiidossa.

J. Colen Dreamville-yhtiölle levyttävä Lennox julkaisi hienosti menestyneen debyytti-ep:nsä PHO vuonna 2016. Kesällä 2018 julkaistu Whipped Cream ja nyt julkaistut 40 Shades of Choke sekä tämä Päivän Biisinä kuultava mainio Grampa lupailevat vihdoin debyyttialbumin julkaisua. Myös tuoreelta Creed II -elokuvan hittialbumilta löytyy Lennoxin yhteisbiisi J. Colen kanssa.

Maailmassa ei ole ikinä liikaa näin tyylikästä soul-musiikkia.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.