Bodega: How Did This Happen !?

unnamed-47-1-690x426

Joku tämän brooklynilaisen postpunk/indie-yhtyeen ensimmäisessä sinkussa loksahtaa lähes täydellisesti yhteen. Bodega ei tuo maailmaan välttämättä mitään uutta, mutta eipä sitä aina tarttekaan. Fuck yeah -asenne, historian tuntemus, nuori vimma ja perkeleen hyvä biisi – siinä on juuri tarpeeksi hienoon rokkibiisiin. Paljon voisi vetää vertailukohtia  80-luvun postpunk-klassikoihin ja 2000-luvun alun DFA-soundiin, lähinnä LCD Soundsystemin ja Rapturen rokeimpiin raitoihin – mutta en jaksa sen enempää päteä analyyseilläni, ottakaa kuunteluun ja kuunnelkaa lujaa, toimii!

How Did This Happen !? on ensimmäinen single kesällä julkaistavalta debyytiltä, levy-yhtiönä toimii mainio newyorkilainen What’s Your Rupture?, joka on julkaissut mm. Parquet Courtsin, Iceagen ja Love Is Allin musiikkia. Bodegan debyyttialbumin on tuottanut Parquet Courts -jehu Austin Brown, eli homma on tältäkin osalta hyvin hallussa.

Ihan perkeleen hieno pikkuhitti, rokkivuosi 2018 – uu je!

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.