Iceage: Pain Killer (feat. Sky Ferreira)

Iceage

Tanskan kovimpia rokkibändejä ikinä! Punkista ammentavan Iceagen toinen maistiainen tulevalta Beyondless-albumilta hiipii kyllä jotenkin yhtä kovaksi rokkivuoden 2018 kultakimpaleeksi kuin Shamen One Rizla. Legendaarinen indielafka Matador julkaisee Iceagen uuden levyn toukokuun alussa ja jos se tälläinen on, niin Tanska ottaa otteen skandinavian rokin kuninkaallisena. Onneksi Flaming Sideburns palaa klassikkokokoonpanossaan (näyttää ulkomaalaisille muuten ihanalta toi sana kkokokoo töttöröö) ja tietty The Duplo! tykittää sutkin kohta taas suohon.

Mutta tämä Pain Killer! Jotenkin tämä torvilla varustettu punkrock-biisi kumartaa kunniaa legendaariselle Saintsille ja tietenkin Rocket From The Cryptille ja laulaja/näyttelijä Sky Ferreiran vierailu antaa vähän sellaista mukavaa Sonic Youth -vibaa raidalle.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.