Lorde: Supercut (El-P Remix) [feat. Run The Jewels]

lorde

Olisko tässä alkuvuoden kovin remix? Aika lujaa saa virrata vesi remix-joessa, jos joku edes koko vuonna tekee paremman remixin mistään biisistä. Tälläisiä remixejä kuulee todella harvoin, siis jos ei nyt ihan kerran kymmenessä vuodessa, niin melkein. Lähin vertailukohde tulee itselläni Luomon legendaarinen remix Massive Attackin Special Casing -biisistä. Tämä on remix, joka päihittää alkuperäisen version ja on omana itsenäänkin jo hitti.

El-P on nykynuorisolle tuttu vähintäänkin Run The Jewels -hiphopduosta, mutta mies ansaitsi kannuksensa jo 90-luvulla legendaarisen Company Flow -ryhmän riveissä, sooloartistina ja Definitive Jux -levy-yhtiön hefenä. Mies on vaikuttanut parikymmentä vuotta vaihtoehtoisen hiphopin soundiin aikamoisena visionäärinä ja edelläkävijänä.

Nyt El-p on päräyttää Grammy-palkitun Lorden Supercut-biisin remixillä sellaisen version, että about ainoastaan Massive Attack pystyisi tekemään yhtä hienon. Massive Attackin suuntaan tämä mieletön remix syvään kumartaakin.

Ei siis mitään järkeä siinä, kuinka hieno tämä remix on ihan itsenäisenä biisinäänkin, jos tummat triphopit ja tanakan usvaiset bassosoundit uppoavat, niin ota tämä äkkiä soittoon, et tule pettymään. Super stuff!

p.s. Ylhäällä hehkutetulle Luomolle alias Vladislav Delaylle alias Sasu Ripatille terkkuja, pitäiskö teidän pistää taas Dolls-projekti vireille? Se Dollsin hieno albumi on myös tämän tyylisuunnan pieni klassikko.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.