Parquet Courts: Almost Had to Start a Fight / In and Out of Patience

Parquet-Courts-2018

Parquet Courts on yksi näistä nykypäivän punk/rokkirenkutus-yhtyeistä, joilta tuntuu tulevan biisiä ja albumia ulos sellaisella tahdilla, että ähkyhän siitä tulee.  Bändiltä on kohta tulossa jo seitsemäs pitkäsoitto tällä vuosikymmenellä, mutta pitää kyllä katsoa itseään peiliin ja antaa pari litsaria omalle naamalle, kun on jotenkin unohtanut tämän hienon bändin. Bändin kakkosalbumi Light Up Gold oli nimittäin ehdottomasti julkaisuvuotensa 2012 paras punkkilevy, pitää varmaan kaikki muutkin levyt kuunnella uudella korvalla – sen verran nerokas tämä uusi sinkku on.

Almost Had to Start a Fight / In and Out of Patience soundaa virkistävästi 70-luvun lopun brittipunkilta, Undertonesilta ja kumppaneilta. Samalla biisi kuulostaa myös ehdottoman freesiltä tässä muovisessa nykymenossa. Jotenkin tästä tulee myös se Hivesin läpimurtolevy Veni Vidi Vicious mieleen. Rokki voittaa 2018! 

Legendaarinen Rough Trade julkaisee Parquet Coutsin uuden Wide Awake! -albumin toukokuussa ja sen tuottajana toimii Danger Mouse. Danger Mouse ja Parquet Courts yhdessä voisi hyvin olla liian muovinen ja muodikas yhteistyö, mutta perkele tämähän toimii!

Almost Had to Start a Fight / In and Out of Patience soundaa virkistävästi 70-luvun lopun brittipunkilta, Undertonesilta ja kumppaneilta. Samalla biisi kuulostaa myös ehdottoman freesiltä tässä muovisessa nykymenossa. Jotenkin tästä tulee myös se Hivesin läpimurtolevy Veni Vidi Vicious mieleen. Rokki voittaa 2018!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.