The Jaded Hearts Club & Miles Kane – Nobody but me

The Jaded Hearts Clubia on uusi mielenkiintoinen superyhtye, jonka muodostavat laulajat Miles Kane (mm. The Last Shadow Puppets) ja Nic Cester (Jet), kitaristeina Graham Coxon (Blur) ja Jamie Davis, bassoa soittaa Matt Bellamy (Muse) ja rumpalina toimii Sean Payne (The Zutons). Bändin ensimmäinen virallinen singlelohkaisu on rempseän rytmisesti ja alkuaikojen The Beatlesin tyylillä rokkaava tyylikäs versio The Isley Brothersin vuoden 1962 soul-klassikosta Nobody but Me.

Bändi perustettiin alunperin, kun kitaristi Jamie Davis halusi vuonna 2017 kasata synttäreilleen The Beatles -coveryhtyeen. Myöhemmin myös itse Paul McCartney on vieraillut The Jaded Heartsin keikoilla, koska miksei.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.