Ruusut – 4321

Ruusut julkaisi tänään toisen sinkut toukokuun loppussa näillä näkymin julkaistavalta kakkosalbumilta Kevätuhri, jos jotain johtopäätöksiä kakkosalbumista uuden 4321-biisin ja tovi sitten julkaistun Avaimet avaa ovii -singlen perusteella uskaltaa tehdä, niin levy kuulostaa kepeämmältä, helpommalta ja isompaan radiosoittoon kelpaavammalta kuin edeltäjänsä.

4321 kuulostaa yhtä paljon XL5:ltä kuin Knifeltä tai Vesalalta kuin Grimesilta – hyvässä ja pahassa ja näin sinivalkosin lasein katsottuna ehdottomasti täysin kympin arvoisesti. Meininki on sympaattisen hunajaista radiopoppia muovisen elektronisella, mutta tarpeeksi asenteellisella ja hommaan perehtyneellä ottella.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.