VV – Run Away From The Sun

Ooh lalaa Ville Valo julkaisi kaikessa hiljaisuudessa tänään yhtäkkiä VV-nimellä kolmen biisin Gothica Fennica Vol. 1 -ep:n joka lämmittää kaikkia meitä HIM-diggareita kovin, kolmen biisin ep on nimittäin juuri sellaista hunajaista ja lohtua tuovaa rakkausgootteilua, kuin tähän maailmantilanteeseen tarvitaan.

Päivän Biisiksi ep:ltä valikoituu ihanasti halaava Run Away From The Sun, jossa on ainesta HIMin kulta-aikojen tasoiseksi megahitiksi.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.