Gorillaz: Désolé (feat. Fatoumata Diawara)

Helmikuun loppu tuntuu tänä vuonna olevan poikkeuksellisen hedelmällinen uuden musiikin suhteen, siksi jo toistamiseen tällä viikolla fiilistelmme samana päivänä kahta Päivän Biisiä.

Gorillazin uusi Song Machine -projekti tuntuu olevan todella mielenkiintoinen jopa kaikilla superbändin omilla mittareilla. Sen sijaan, että bändi olisi nysvännyt keskenään studiossa ja pyytänyt valmiisiin kappaleisiin vierailijoita, on se tällä kertaa kutsunut studioonsa mielenkiintoisia artisteja tekemään kappaleita heidän kanssaan.

Tovi sitten yhdessä Slowhthain ja Slaves kanssa tehty Song Machinen ensimmäinen single oli jo vakuuttava ja niin on tämä yhdessä arvostetun malilaisen laulaja-lauluntekijän Fatoumata Diawaran kanssa tehty rento Désolékin.

Désolé lämmitänee varsinkin kaikkia Damon Albarn -diggareita, koska biisi on suorastaan Albarnin ja Diawaran letkeä duetto, joka tuo mieleen Blurin rennoimmat kappaleet pienellä The Good The Bad The Queen -henkisellä dubimausteella ja malilaisella auringonpaisteella maustettuna.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.