SMC: Haavoihin suolaa

Viikonloppu ja uusi SMC-biisi tyylilleen uskollisen timanttisella videolla varustettuna, aivan kuin vanhoina hyvinä aikoina! Avionin Prinssi, Thonoslono ja Eräkoira yhdessä Ratfacen MC Respectorin kanssa ikään kuin muistuttavat uudella Haavoihin suolaa -kappaleellaan siitä, että kaiken hutun, hömpötyksen ja sekoilun viereltä löytyy aina aitoja ja vaihtoehtoisia tiloja tuomaan perspektiivia elämään.

SMC on aina vakuuttavan aito ja tyly, sille ei vittuilla, mutta reiluus ja pieni virne on myös aina läsnä sen menossa. Kavereista pidetään huolta ja ymmärretään, vaikka vastaan tulisi mitä kupruja, lähiöissä kasvaneet tiedämme elämän olevan usein arpapeliä ja nopat eivät ole kaikille samat, yhdessä niitä voi viilailla itselleen mieluisimmiksi. Ihan vitun jepa!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä.