Gorillaz: Momentary Bliss (feat. slowthai & Slaves)

Gorillazin nerous kiteytyy timantiksi tällä uuden Song Machine –projektin ensimmäisellä maistiaisella. Momentary Blissillä Damon Albarn ja kumppanit muistuttavat siitä, miksi se on parhaimmillaan maailman hienoin yhtye.

Laaja vaihtoehtokulttuurin tietämys, maailmaa viisaasti tarkkaileva, eteenpäin katsova, historiansa tunteva ja omalaatuinen popnerous kuin muistuttavat siitä jostain paremmasta olotilasta. Punk-duo Slaves, brittien tämän hetken suurin runoilija ja hiphop-nero slowthai ja Albarnin Blur-kynä yhdistyvät moderniksi sulatusuuniksi, joka on kuin täydellisen pehmeä salmiakkikarkki: hellä päältä ja tulinen sisältä. Mieti yhdistelmä Parklifea, punkahtavaa skata, slowthain neroutta ja Gorillazin huolettomuutta – vituttaa, mutta kaikki on hyvin.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.