Gettomasa, Paperi T & Lauri Haav: Jeesei

Kolmantena Päivän Biisinä PME:n viime perjantaina julkaistulta Volume-mixtapelta kuullaan Gettomasan, Paperi T:n ja Lauri Haavin yhteisbiisi, joka on tuon, vähän liikaakin, testosteronia pursuvan kokoelman yksi mielenkiintoisimmista yhteistöistä. Biisi on täynnä tylyä, mutta varsin tyylikästä kuittailua häntäheikeille, kaverukset puhaltavat kukin tyylillään pikkaisen höyryjä.

Biisin ylivoimaisesti parasta antia on kuulla Paperi T:tä jälleen debyyttialbuminsa vedossa, Paperi T:n riimien alkaessa pysähtyy kovempikin kaveri hiljaa kuuntelemaan. Gettomasa ansioituneesti on kovassa nousussa, mutta hänellä on vielä jonkin matkaa erottuakseen persoonallaan suomiräpin massasta samanlaiselle omalle alustalleen kuin Paperi T. Lauri Haav vakuutti herkkyydellään taannoisella Päivän Biisillään Alas ja tuo tällekin biisille tarvittavat mausteet Gettomasan ja Paperi T:n länkytyksen väliin, ainoa miinus Lauri Haaville on hänen ärsyttävän seksistinen soolobiisinsä kyseisellä kokoelmalla, tässä biisissä ei onneksi vähätellä naisia, muutama virtuaalilitsari Haaville sen oman biisinsä myötähäpeästiplujen takia.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.