Lauri Haav: Alas

Silloin kun päteminen, uhoaminen ja oman kuplan kliseiden ja maneereiden toistelu jää taka-alalle ja uskallus oman haavoittuvuuden ja tunteiden avaamiseen ottaa vallan, ollaan oikeiden asioiden äärellä, niin elämässä kuin musiikissakin.

PME-levy-yhtiölle levyttävä jyväskyläläinen rap-artisti Lauri Haav ravistelee tuoreella singlellään suomiräpin väsähtäneitä kliseitä pois hartioiltaan ja keskittyy laulamaan tunteistaan, lopputuloksena yksi loppuvuoden hienoimmista ja koskettavimmista kotimaisista r&b-kappaleista.

Gettomasan ja Pykärin levyillä vieraillut ja muutaman mainiosti menestyneen ep:n aikaisemmin julkaissut Lauri Haav nousee tällä singlellään heittämällä yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista artisteista ja samalla linjalla jatkaessaan saattaa helpostikin kivuta kohti leveämpääkin menestystä, kuten Rumbakin mainiosti ennustaa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.