Asa: Voda

Vuoden toiseksi viimeinen perjantai ja suomalaisen räpin lämpimin nero Asa hemmottelee meitä ihanan sammalleisella ja soljuvalla uutuusbiisillä Voda, joka on helpostikin loppuvuoden lunkein kotimainen hiphop-biisi.

Alkuvuonna julkaistu levy Rakkauslauluja miehille oli jo vahva merkki siitä, että Asa alkaa olla taas samanlaisen luovuuden lähteen äärellä, kuin viime vuosikymmenen puolivälissä Terveisiä kaaoksesta -albumin aikoihin. Vodalla Asa muistuttaa itsevarman kepoisasti olevansa aivan omilla tasoillaan suomalaisessa musiikissa, täysin oikeudenmukaisessa maailmassa Asa seilaisi Frank Oceanin kaltaisten maailmanstarbojen kanssa ympäri palloa ihastuttaen kaikki tällä kansanmusiikkia, psykedeliaa, kosmista jazzia ja tulevaisuuden urbaania r&b:tä yhdistävällä musiikillaan. Mestari on back!

Onneksi en ollut ehtinyt julkaista vielä vuoden parhaiden biisien listaani vielä, Voda nimittäin tuntuisi sinne kuuluvan.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.