WYK & Justsesomali: IVK

”Ihan vitun sama, tää on ihan vitun kova!”, PME:n perjantaina julkaistun mainion Volume-mixtapen toinen Päivän Biisi, julkaisupäivänä hehkuttelin kokoelman avausraitaa, Bizin ja Graciaksen yhteisbiisiä, paketin vahvimmaksi raidaksi. Julkaisupäivän ruodinnassa hehkutin myös og-päälliköiden Tarbash Luodin ja Avionin Prinssin muodostaman WYK:in ja Justsesomalin (ex-Kingfish) tylyä IVK-kappaletta sekä Gettomasan, Paperi T:n ja Lauri Haavin yhteisbiisiä Jeesei, joista molemmat nousevat tänään Päivän Biisiksi.

WYK ja Justsesomali -yhteistyö on kaikessa kahden minuutin ja 38 sekunnin mitassaan voimaannuttavan henkseleitä paukutteleva vanhan liiton suomiräptykitys, jonka kruunaa Justsesomalin samplekertsi. Tarbash Luoti vastaa nykyään PME:n merchandisesta ja leuhottaa tarinaa siitä, kuinka on pitänyt muotihommat ja hommat muutenkin aitona jo päiväkodista lähtien. Avionin Prinssi fiilistelee Helsingin Kisahallin hikistä ja kunnioittavaa menoa ja muistelee skedehommia vakuuttavan tutulla ja pään nyökyttelevään saamalla menolla. Kolme kunkkua, kättä lippaan!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.