Nicolas Godin: The Foundation (feat. Cola Boyy)

3842-28a 001

Air-yhtyeen Nicolas Godin tyylittelee tällä tulevan soololevynsä kakkossinglellä yhdessä Cola Boyyn kanssa kuin vanhoina hyvinä päivinä. The Foundation on lempeän pehmoinen, mutta tutun sofistikoitunut ja sliipattu helmi, jonka kruunaa Ranskan uusi futufiilistelijäkurko Cola Boyy.

The Foundation on niin erinomainen kappale, että se nostaa odotukset tammikuun 24. päivä julkaistavasta Concrete and Glass -albumista kattoon, arkkitehtuurisesti tyylikkään talon sellaiseen. Cola Boyyn lisäksi uudella albumilla vierailevat mm. Kadhja Bonet, Hot Chipin Alexis Taylor, Kate NV ja Kirin J Callinan.

Ensimmäisellä sooloalbumillaan 2015 Godin seilaili J.S. Bachin maailmoissa, Päivän Biiseissä hänet on noteerattu aikaisemmin soundtrack-hommistaan, mutta tälläinen Air-soundinen meininki on hänen suurin vahvuusalue.

Cola Boyy nousi Päivän Biisit -kartalle viimevuotisella helmellään. Godin


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.