Mura Masa: Deal Wiv It (feat. slowthai)

Tässähän meinasi käydä vanhanaikaiset; olen fiilistellyt pari viikkoa tätä Mura Masan ja slowthain uutta singleä, mutta eilen havahduin siihen, etten ollut nostanut biisiä jostain kumman ayystä Päivän Biisiksi, apua!

Deal Wiv It on megaluokan brittiläinen anthem, jolla kaksi saarivaltion tämän hetken mielenkiintoisinta artistia näyttää, mistä pesee! Biisi on samaa lad-renkutusjatkumoa kuin The Specialsin, Madnessin, Blurin ja The Streetsin ikoniset helmet ja jäänee elämään vuosikymmeniksi eteenpäin.

Myös biisin musiikkivideo on mieletön. Lähes päivälleen vuosi sitten fiilistelimme Mura Masan ja slowthain yhteistuotosta Doorman, joka päätyi slowthain palkintoja kahmivalle debyytille, tämä päätyy Mura Masan tammikuun alussa julkaistavalle kolmoslevylle R.Y.C. Biisistä on olemassa kuulemma myös 25-minuuttinen versio.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.