Nicolas Godin: Alger la blance

Elokuvien ja tv-sarjojen soundtrackien saaminen toiminaan myös levyllä on erittäin haastava laji, mutta kun siinä onnistuu, niin lopputulos on yleensä napakymppi. Ja minulla on ystävät ilo kertoa, että AIR-yhtyeestä tuttu ranskalainen Nicolas Godin on tainnut juuri loihtia vuoden tyylikkäimmän soundtrackin ARTE-kanavan uuteen Au service de la France -sarjaan!

Koko soundtrack on alusta loppuun nerokasta kamaa, meno on sen verran hienoa, että Godin sementöi itsensä suurien ranskalaisten soundtrack-säveltäjien joukkoon. AIR-yhtye on toki Daft Punkin ohella 90-luvun lopun ranskalaisen soundin määrittelijä, mutta viime vuosina Godin ja Jean-Benoit Dunkel ovat yhdessä ja omillaan sortuneet vähän liian kikkailevaan näpertelyyn. Siksi tämä tuntuu vanhasta AIR-diggarista vielä erityisen lämpimältä.

Vihellellen täydelliseen viikkoon!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.