ALMA: Bad News Baby

Alma piristyttää marraskuuta pirteällä uudella singlellään, joka sisältää jälleen kaikki kansainvälisen pikkuhitin elementit. Bad News Baby tuntuu näin Päivän Biisien näkökulmasta ensimmäiseltä rennon rehelliseltä Alma-sinkulta, sitten sen ihanan Muumi-soundtrackillä olleen Starlightin.

Hesarin perisuomalaiseen tyyliin tarkkailuluokalleen laittama ALMA on Suomessa saanut vähän liiankin tylyä arvostelua osakseen, jossain vaiheessa Suomessa yhä kansainvälistä mainetta edes vähän niittäneet artistit siirtyvät osastoon, jossa heitä arvotetaan enemmän myynti-, lista- ja striimitilastojen kuin musiikin suhteen. Näin se on aina ollut ja näin se tuntuu aina olevan.

Bad News Baby on tähän asti vahvin single ensi vuonna jossain vaiheessa ilmestyvältä debyyttialbumilta Have U Seen Her? Uudella sinkulla Alman vahvuudet tuntuvat olevan täydellisessä tasapainossa: 80% purkkaa ja pop-nerokkuutta ja 20% sitä omaperäisen itsevarmaa rosoisuutta. Ei tässä mikään muu mietitytä, kuin tribaalitatskojen paluu muotiin.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.