Sons of Raphael: He Who Makes the Morning Darkness

Mieti Suicide, AIR, Beach Boys, The Jesus & Mary Chain, Charlotte Gainsbourg ja Phoenix aamuhämärällä likaiseen autotalliin, jonka ovet aukeavat kahvintuoksuiseen uuteen päivään, autotallin ulkopuolella pilven reunalta täydellistä kahvia tarjoilisi vanha kahvihifistelijä Philippe Zdar.

Lontoolainen indie-duo Sons of Raphael on yksi niistä yhtyeistä, jotka saivat minut jälleen innostumaan uudesta musiikista ja aloittamaan Päivän Biisit. Sons of Raphaelin Eating Peoplea hehkutin silloin Päivän Biisit -nettisivun ihan ensimmäisenä päivänä.

Lähes kaksi vuotta ensi hehkutuksen jälkeen, palaa Sons of Raphael tulevan debyyttialbumin ensimmäisellä singlellään Päivän Biisit -tutkaan tyylillä. Cassius-legenda Philippe Zdar ehti ennen traagista kuolemaansa miksata Sons of Raphaelin tulevan albumin ja ihanaltahan tämä kuulostaa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.