Jonah Parzen-Johnson: Stand Still

Tuorein osoitus kotimaisen We Jazz -levy-yhtiön ja -kollektiivin tyylikkään pitkäjänteisen työn hienoudesta. Stand Still on ensimmäinen single brooklyniläisen baritonisaksofonisti Jonah Parzen-Johnsonin 17. tammikuuta julkaistavalta kolmosalbumilta Imagine Giving Up, julkaisijana We Jazz.

Parzen-Johnson yhdistelee musiikissaan elektroakustista, analogisyntetisaattoreilla tehtyä, musiikkia ja jazz-fiilistelyä. Parzen-Johnsonin musiikki on pehmeää, helposti lähestyttävää ja turvallistakin, hiuksenhienoilla rosoilla ja pienellä keskeneräisyydellä hän onnistuu välttämään suurimmat kliseet ja luomaan lähes täydellisen viikonlopputunnelman musiikillaan.

Parzen-Johnson esiintyy 5. joulukuuta We Jazz -festivaalissa Helsingissä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.