Soccer Mommy: yellow is the color of her eyes

Nashvilleläinen laulaja-lauluntekijä Soccer Mommy, eli Sophie Allison, on Päivän Biisien vakiovieras, syystäkin. Vuoden 2018 maaliskuussa julkaistu debyyttialbumi Clean oli yksi koko vuoden parhaita debyyttejä ja sen singleraita Cool oli yksi ensimmäisiä Päivän Biisejä. Viime vuoden lokakuussa fiilistelimme Henry-singleä ja pari kuukautta sitten Soccer Mommy teki Päivän Biisit -hattutempun mainiolla singlellään Lucy.

Vakuuttavan itsevarmaa, rehellisen ystävällistä ja ajattoman 90-lukuisella indie-tyylikkyydellä varustettua musiikkia tekevä Soccer Mommy ei ole lähtenyt hiomaan soundiaan hittimäisemmäksi, vaan kasvaa artistina orgaanisen viisaasti. Ohjeistajia varmasti olisi, Soccer Mommy on ollut musiikkimaailman keskiössä, kiertänyt juuri Vampire Weekendin ja Weezerin kanssa, mutta hänellä tuntuu olevan vahva luotto omaan soundiinsa, hyvä niin.

Seitsenminuuttinen yellow is the color of her eyes on jälleen yksi vakuuttava Soccer Mommy -helmi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.