Soccer Mommy: Henry

Maaliskuussa Päivän biiseissäkin ylistetyn debyyttialbuminsa Clean julkaissut 21-vuotias laulaja-lauluntekijä Soccer Mommy hemmottelee meitä tällä rennolla uudella biisillä. Oikeasti kyseessä on uusi tulkinta vuoden For Young Hearts -”demokokoelman” yhdestä helmestä. Henry on maaginen muistutus siitä, että Soccer Mommy saattaa hyvin olla sukupolvensa lahjakkaimpia ja historiaan jääviä laulaja-lauluntekijöitä.

Soccer Mommyn debyyttialbumi on ehtinyt vakuuttaa monet, levy löytyy varmasti monien isojenkin medioiden vuoden 2018 parhaiden levyjen listoilta.

Fat Possum julkaisee Henrystä rajoitetun vinyylisinglen, jonka voi tilata tästä. Clean-debyytistä julkaistaan myös Ten Bands One Cause -hyväntekeväisyysprojektiin liittyen pinkki vinyyli, tarkoituksena on Gilda’s Club NYC:tä, joka auttaa syöpään sairastuneita ja heidän omaisiaan, projektista voi lukea lisää ja vinyylin tilata tästä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.